Gönderen Konu: ben nasıl makinist olabilirim :)  (Okunma sayısı 85446 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MakinistAta

• Ziyaretçi
Ynt: ben nasıl makinist olabilirim :)
« Yanıtla #15 : 15 Ocak 2013 / 21:37 »

;D ;D ;D ben sizden küçüğüm 11  yaşındayım ama trenlere çok ilgim var çok teşekkür ederim!!!! ;D ;D ;D

tekin yılmaz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 28 Nisan 2013 / 09:35 »
merhaba bende makinist olmak istiyorum ama nsl olcağımı bilmiyorum bu sene elektrik elektronik bölümüden mezun olacam bana yardımcı olsanız sevininirim

ramazançağlar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 30 Haziran 2014 / 23:34 »
Merhaba arkadaşlar ben end meslek lisesi elektrik Elektronik bölümü mezunuyum aynı zamanda  aöf işletme 4 öğrencsiyim nası makinist olabilirim yardımci olurmusunuz lütfen

mknstcaner44

• Ziyaretçi
soru:
« Yanıtla #18 : 21 Nisan 2015 / 14:45 »
Öncelikle slm aleykum. benim abilerime kardeşlerime bir sorum olacak. Ben endüstri meslek motor teknolojisi okuyorum.  sınavsız geçiş yapmayı düşünüyorum. Raylı makinaya . Ben raylı sistemler makinadan mezun olduktan sonra ne yapacam nasıl bir yol izleyecem makinist olmak için.
şimdiden teşekkürler

burak1905

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 14 Ocak 2016 / 21:57 »
selam arkadaşlar ben 17 yaşındayım düz endüstrü meslek makine bölümü öğrencisiyim makinist olmak istiyorum yukarda yazılanları okudum fakat kafama takılan bir soru oldu yardımcı olursanız sevinirim endüstrünün düz makine bölümünden de makinist olabilir miyim cevaplarsanız sevinirim

Çevrimdışı rıza

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #20 : 17 Şubat 2023 / 20:29 »
öncelikle.üniversite sınavına girip.ilgili puanı alıp.üniversiteden ilgili makinistlik.bölümünü.okuyup.mezun olduktan sonra.kpss.işkur.makinistlik alımlarını takip etmeniz.gerekmektedir.

Paylaş delicious Paylaş digg Paylaş facebook Paylaş furl Paylaş linkedin Paylaş myspace Paylaş reddit Paylaş stumble Paylaş technorati Paylaş twitter