Gönderen Konu: makinist alımı mülakat soruları..  (Okunma sayısı 1779 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kolyem

• Yeni Üye
  • *
makinist alımı mülakat soruları..
« : Ocak 02, 2011, 13:57:57:45 ÖS »
makinist alımı mülakat soruları nelerdir ve nereden bulabilriim. Bu yılki mülakata girecem detaylı bilgi verirmisinz ARKADAŞLAR ACİLEN
Add This Thread To:
  facebook  twitter  google  google

Çevrimiçi Demirkanat / Kürşad YAVUZ

• Administrator
  • Site Özel Üyesi
Ynt: makinist alımı mülakat soruları..
« Yanıtla #1 : Ocak 02, 2011, 14:50:50:48 ÖS »
Makinist arkadaşlarımızın daha önce yaşamış oldukları deneyim varsa bizimle paylaşırlarsa yeni arladaşlarımıza yol gösterici olabilir..
Türk milleti!

Ebediyete akıp giden her on senede, bu büyük millet bayramını daha büyük şereflerle, saadetlerle, huzur ve refah içinde kutlamanı gönülden dilerim.

Ne mutlu Türküm diyene!

Ankara, 29 Ekim 1933

Mustafa Kemal ATATÜRK

Çevrimdışı msmazad

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #2 : Ocak 03, 2011, 07:53:53:08 ÖÖ »
merhabalar valla ben konu adına yakın bir konu açmıştım ama hiç bir abimizden yardım alamadığım için sildim.
Yinede yardım eden ve edecek lere şimdiden teşekkürler.
Sevgi ve saygılarımla

Çevrimdışı sivas_lee

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #3 : Ocak 03, 2011, 10:54:54:29 ÖÖ »
arkadaşlar 12.01.2011 tarihinde ankarada mülakat olacak bildiğiniz gibi ama bu mülakatta ne sorarlar hiç bir yerde bulamadım daha önceden girmiş kimse yokmu yardım lütfen nerden sorarlar ne sorarlar

Çevrimdışı tevfik

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #4 : Ocak 03, 2011, 16:13:13:46 ÖS »
arkadaşlarr bu  işci  makinisylik  uygulaması  ilkkezz yapilan   hayataa gecirilmeye calişilan  bir  projenin ilk ayagi  dolayisiylaa dah  öncesi  yok   soru yok  soru sormak yok  .. dayı bulanaa sevgilerr  ..

Çevrimiçi raycii

• Emektar Üye
« Yanıtla #5 : Ocak 04, 2011, 02:25:25:33 ÖÖ »
benim sizlere tavsiyem RAYLI SİSTEMLER LİSE ÖĞRENCİLERİNE OKUTULAN DERS NOTLARINI, MODÜLLERİ BULABİLECEĞİNİZ İNTERNET ADRESİNİ VEREYİM FAYDALI OLACAĞININ KANAATİNDETİM.LİNK AŞAĞIDADIR.
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/

alan adından raylı sistemler teknolojisi bölümünü seçin altında ders adları vardır ordan indirebilirsiniz.

Çevrimdışı BULUT

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #6 : Temmuz 07, 2011, 06:51:51:36 ÖÖ »
MRBLAR BEN 2010 ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ELEKTRİK BLÜMÜ MEZUNUYUM ŞU AN DA MESLEK YÜKSEK OKULUNA GİDİYORUM MAKİNİST OLMAK İSTİYORUM BABMDA DEMİRYOLLARİNDA ÇLŞYOR ACABA MAKİNİST OLABİLİRMİYİM BİLGİLERİNİZE SUNARİM YARDİMCİ OLABİLİRMİSİNİZ

makinist alımı mülakat soruları.. Benzer Konular

YHT İle İlgili Aklıma Takılan Sorular
Merhaba Değerli Arkadaşlarım.YHT hakkında aklıma takılan, teknik ve işletimsel açıdan bazı sorularımı sizinle paylaşmak istedim.... Devamı...

Gösterim: 2146 - Yanıt: 19 - Başlatan:Ömer Tolga Sümerli
Yiğit Bulut'un, Alarkoya hızlı tren soruları
Sevgili dostlar, gelelim elime geçen bilgi ve belgelerden derlediğim “Alarko’nun hızlı tren” gerçeklerine!1- Arapsaçına dönen An... Devamı...

Gösterim: 782 - Yanıt: 2 - Başlatan:Demirkanat / Kürşad YAVUZ
TCDD Mulakat Soruları Paylaşalım.
Değerli Personel Adayı Arkadaşlarım,Son alımlardaki mülakat sorunularından hatırladıklarınızı paylaşalım.Benim öğrendiğim kadarı... Devamı...

Gösterim: 2140 - Yanıt: 3 - Başlatan:Demirkanat / Kürşad YAVUZ
Tren Teşkil Memurluğu hakkında bazı sorular
Merhaba Değerli Arkadaşlar,Bir arkdaşımız Tren Teşkil Memurluğu hakkında bazı sorular sormuş,1.- Tren teşkil memurluğu görevinin... Devamı...

Gösterim: 233 - Yanıt: 0 - Başlatan:Demirkanat / Kürşad YAVUZ
ray sis. üniverste soruları merak edilenler
merhaba arkadaşlar, ben haydarpaşada raylı sistemler makine bölümünde okuyorum fakat üniversitesi 2 yıllkmış çevremdeki herkes b... Devamı...

Gösterim: 553 - Yanıt: 7 - Başlatan:yek52