Gönderen Konu: Sirkeci Garında Tarihin En Büyük Restorasyonu  (Okunma sayısı 300 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Demirkanat / Kürşad YAVUZ

• Administrator
  • Site Özel Üyesi
Sirkeci Garında Tarihin En Büyük Restorasyonu
« : Kasım 20, 2011, 03:09:09:32 ÖÖ »
Edindiğim bilgiye göre,

121 yıldır hizmet veren Sirkeci Garı, Çatısının batı bölümlerinin akması nedeniyle binada çürümeler meydana geldisinden dolayı  binanın restore edilmesine karar verdi.

Geçmişte Bazı küçük restorasyonlar geçiren Sirkeci Garı için yeni çizilmeye başlanan Restorasyon projesi,  Kültür Varlıklarını Koruma Kurulundan Onay alındıktan sonra ihaleye çıkılacak ve restorasyon başlayacak. Restorasyonun, 2-3 yıl içinde bitirilmesi bekleniyor.
Add This Thread To:
  facebook  twitter  google  google
Türk milleti!

Ebediyete akıp giden her on senede, bu büyük millet bayramını daha büyük şereflerle, saadetlerle, huzur ve refah içinde kutlamanı gönülden dilerim.

Ne mutlu Türküm diyene!

Ankara, 29 Ekim 1933

Mustafa Kemal ATATÜRK

Sirkeci Garında Tarihin En Büyük Restorasyonu Benzer Konular

BÜYÜK HAYALİMİZ GERÇEKLEŞİYOR!
Bu hayal herkesin değil biliyorum ama benim gibi düşünen birçok meslektaşımın varlığını da biliyorum..Bugün gittiğim bir ara ist... Devamı...

Gösterim: 529 - Yanıt: 1 - Başlatan:Trenci96
TCDD, BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR
Genel Müdür Karaman, “Asya-Avrupa arasında 75 milyar dolar değerindeki yük taşıma pastasının %10’unu Türkiye’ye getirmeyi planlı... Devamı...

Gösterim: 323 - Yanıt: 1 - Başlatan:koncar52512/Mustafa ERASLAN
Dünyanın En Büyük Metroları
Dünyanın En Büyük Metroları 1-MOSKOVA METROSU 2-LONDRA METROSU 3-BERLİN METROSU 4-PARİS METROSU 5-ATİNA METROSU 6-ROMA METROSU 1... Devamı...

Gösterim: 5088 - Yanıt: 0 - Başlatan:ceyhunaras
SİZCE TCDD NİN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR?
Yüzlerce sorunu olan ve milyonlarca lira zarar eden  tcdd nin sizce en büyük sorunu nedir??? Devamı...

Gösterim: 707 - Yanıt: 6 - Başlatan:trenren
BÜYÜK ANKET
Değerli demiryolcular,Facebook Demiryolcu Grubu'muzda anket bölümleri açılmıştır.Bu anketlerin amacı çalışanlarımızın ilgili kon... Devamı...

Gösterim: 711 - Yanıt: 9 - Başlatan:Trenci96