Gönderen Konu: TCDD'de çalışmak için...  (Okunma sayısı 385 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jackzay

• Yeni Üye
  • *
TCDD'de çalışmak için...
« : Ocak 31, 2012, 08:32:32:29 ÖÖ »
Merhabalar,
Siteye henüz kaydoldum ve hoşuma gitti. İsmim feyyaz. Konya'dayım And. Tic. Mes. Lisesi, muhasebe finansman alanı dış ticaret dalını bitiriyorum (Son sınıfım). Bu nisan ayında YGS sınavına gireceğim.

Eniştem TCDD'de çalışıyor. Banada Üniversiteyi bu şekilde okuyup, daha sonra kpss'ye girip devlete atanmamı tavsiye etti.

Sorum şudur, herhangi bir bölüm değilde(herhangi bir alan olabilir), sadece ben TCDD'de memur olmak istiyorum.
Hangi Üniversite'nin hangi bölümlerini tercih edebilirim?
Şansım nedir?
Üniversite bittikten sonra neler yapacağım?
Kpss puanı nedir?

Ben bu alanda memur olmak istiyorum tüm mesele bu.

Teşekkür ederim şimdiden.
Aslında Uluslararası ticaret istiyorum ancak onu kazanmak biraz zor. 2 Yıllık dış ticaret okumak yerine, 2 yıllık bu alana özgü bölümü okuyup memur olmayı istiyorum.

Fikirlerinizi, bilgililerinize ihtiyacım var.
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2012, 08:38:38:54 ÖÖ Gönderen: jackzay »
Add This Thread To:
  facebook  twitter  google  google

Çevrimdışı jackzay

• Yeni Üye
  • *
Ynt: TCDD'de çalışmak için...
« Yanıtla #1 : Şubat 02, 2012, 08:48:48:16 ÖÖ »
Baya yanıt geldi yahu :)

Çevrimiçi raycii

• Emektar Üye
« Yanıtla #2 : Mart 01, 2012, 11:31:31:00 ÖÖ »
arkadaşım öncelikle forumumuza hoşgeldin soruna gelecek olursak öncelikle tcdd artık çoğu ünvanı işçi olarak alıyor eğer tcdd girmek istiyorsan yüzde %90 işçi olarak girersin makinist kadrosunu tren teşkilcilik mühendis gibi ünvanlar işçi olarak alınıyor. şu anda okuduğunuz  bölümden direk geçiş yapamazsınız raylı sistemler 2 yıllık bölümlerine öncelik bu bölüme bitirenlere eğer kontanjan kalırsa ygs puanına göre yukarıdan aşağı doğru alır raylı sistemler makina 320 li puandaydı en son

Çevrimdışı sırma

• Yeni Üye
  • *
  • Haydarpaşa tarihtir, SATILAMAZ
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2012, 00:39:39:47 ÖÖ »
arkadaş doğru söylüyor ben haydarpaşa anadolu meslek lisesi raylı sistemler bölümünde okuyorum sınavla kazanman gerekir bildiğim kadarıyla ve bizim sınavsız geçiş hakkımız var yanı kolay gesin  ;D

Çevrimiçi atay78

• Üye
  • **
« Yanıtla #4 : Mart 10, 2012, 07:39:39:06 ÖÖ »
arkadasım sen once o bolume gırebılıyosan gırde ondan sonra okulu bıtırde sonra kpssye gırde ondan sonra atamayı dusun o bolume gırmek okadar basıt degıl ben o bolumu bıtırdım ılk mezunuyum ve dırek ıse atandım oparaotor ıscısı olarak demıryoluna artık memur alın mıyor sadece ıscı alınıyor yanı sana memurluk gbı bır secenek verılmıyor

Çevrimiçi Demirkanat / Kürşad YAVUZ

• Administrator
  • Site Özel Üyesi
« Yanıtla #5 : Mart 13, 2012, 04:31:31:16 ÖÖ »
Sayın Atay78 memur alımı yapılıyor. Programcı ünvanında alınan arkadaşlar memurlar.

Türk milleti!

Ebediyete akıp giden her on senede, bu büyük millet bayramını daha büyük şereflerle, saadetlerle, huzur ve refah içinde kutlamanı gönülden dilerim.

Ne mutlu Türküm diyene!

Ankara, 29 Ekim 1933

Mustafa Kemal ATATÜRK

Çevrimiçi atay78

• Üye
  • **
« Yanıtla #6 : Mart 14, 2012, 11:40:40:05 ÖÖ »
memur alımından kastım eskısı kadar fazla alınmamsıdır anlıycagınızı sanmıstım cogu unvan artık ışci statusunde alınıyor sız daha ıyı bılıyorsunuzdur bunu

Çevrimiçi Demirkanat / Kürşad YAVUZ

• Administrator
  • Site Özel Üyesi
« Yanıtla #7 : Mart 15, 2012, 12:27:27:55 ÖS »
Alımlar konusu biraz hassas atay78 bu nedenle daha açık olmak herkez açısından daha iyidir.

memur alımından kastım eskısı kadar fazla alınmamsıdır anlıycagınızı sanmıstım cogu unvan artık ışci statusunde alınıyor sız daha ıyı bılıyorsunuzdur bunu
Türk milleti!

Ebediyete akıp giden her on senede, bu büyük millet bayramını daha büyük şereflerle, saadetlerle, huzur ve refah içinde kutlamanı gönülden dilerim.

Ne mutlu Türküm diyene!

Ankara, 29 Ekim 1933

Mustafa Kemal ATATÜRK

TCDD'de çalışmak için... Benzer Konular

TCDD, makinistler için ODTÜ’den psikiyatrist istedi
Bu yazıyı geçenlerde bir yerlerde okumuştum,paylaşmak istedim.TCDD, makinistler için ODTÜ’den psikiyatrist istedi  Yakın süreçte... Devamı...

Gösterim: 877 - Yanıt: 6 - Başlatan:ceyhunaras
Yarım kalan yol için teklifler alındı
17 Kasım 2008-TCDD, Ankara-Konya Hızlı Demiryolu Hattı’nın Altyapı İkmal İnşaatı Yapım İhalesiİhaleye 6 adet firma teklif getird... Devamı...

Gösterim: 652 - Yanıt: 2 - Başlatan:tuncay18
Ekonomik krizi aşmak için
Çin, ekonomik krizi aşmak için 27 milyar dolarlık demiryolu yatırımı yacakmış. Demiryolu imalatı ülkedeki tüm sektörleri hareket... Devamı...

Gösterim: 430 - Yanıt: 1 - Başlatan:turk06
Gapta demiryolu projeleri için TCDD heyeti Şanlıurfa'da
(TCDD) heyeti, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları  (TCDD) ... Devamı...

Gösterim: 212 - Yanıt: 0 - Başlatan:Demirkanat / Kürşad YAVUZ
BTS 4688 için bordro yakma eylemi yapıyor.
4688 Sayılı Yasa’da yapılacak değişiklilerle ilişkin yasa tasarısının önümüzdeki hafta TBMM Plan Bütçe Komisyonunun gündemine al... Devamı...

Gösterim: 111 - Yanıt: 0 - Başlatan:Demirkanat / Kürşad YAVUZ