Gönderen Konu: tren teşkil işçiliği  (Okunma sayısı 435 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RAFAEL26

• Üye
  • **
tren teşkil işçiliği
« : Ocak 03, 2012, 04:18:18:55 ÖÖ »
slm
sizlerden 2 konu hakkında bilgi alacaktım.
1-Eskişehirde ki tren teşkil işçilerinin çalışma şartları,saatleri vs.hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
2-şu anda alınan personel işçi statüsünde alındığı için memurlardaki gibi yükselme olanakları olacak mı?veya işe yüksekokul mezunu olarak girip daha sonradan işletme bölümünü bitirip üniversite mezunu olunursa bu poziyonda  herhangi bir değişiklik olabilir mi?
vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

saygılar...
Add This Thread To:
  facebook  twitter  google  google

tren teşkil işçiliği Benzer Konular

hızlı tren
Sayın Demiryolcu arkadaşım, lütfen yetkililere iletirmisiniz. Hızlı tren diyoruz ama dikkatimi çeken bir konu ise bu işin gerçek... Devamı...

Gösterim: 1796 - Yanıt: 13 - Başlatan:nejom
HIZLI TREN...,YENİ ADIYLA "YÜKSEK HIZLI TREN..."
13 Mart 2009'da birçok kişiyle birlikte benim de rüyam olan hızlı tren ilk seferini gerçekleştirecek.Vatandaşımızın "ayağı" alış... Devamı...

Gösterim: 493 - Yanıt: 3 - Başlatan:koncar52512/Mustafa ERASLAN
tren teşkil işçiliğinden başka bi kuruma geçiş
slmKürşat Bey Tren teşkil işçiliğinde çalışırken kpss sınavına girip başka bir kuruma  memur veya işçi olarak geçiş yapabilirmiy... Devamı...

Gösterim: 452 - Yanıt: 5 - Başlatan:RAFAEL26
Tren Teşkil İşçiliği Hakkında Aklıma Takılan Sorular ?
  İlk önce hepinize hayırlı günler diliyorum.  İnternette okuduğum bir kaz yazı ile aklıma sorular oluştu. Son mülakatta 1. asil... Devamı...

Gösterim: 565 - Yanıt: 2 - Başlatan:Wizy
Tren Teşkil İşçiliği
Arkadaşlar Merhaba;Sizlerde ricam TCDD yeni alınan personellerden, SÖZLEŞMELİ TREN TEŞKİL İŞÇİSİ ne demek? Ne gibi hakları var, ... Devamı...

Gösterim: 436 - Yanıt: 0 - Başlatan:palelegos