Değerli Demiryolcuyuz.biz üyeleri,
Yaklaşık 3 yıldır bu site ve forumda görev yapmaktayım,başta sitemizin kurucusu Sn. Kürşat Yavuz bey'e bana böyle çok zevkli bir fırsatı tattırdığı için teşekkür ederim.Yine aynı şekilde forumda görevli diğer arkadaşlarımızı,üyelerimizi,yazılarımızı takip eden demiryolcuları sabır ve ilgileri için saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum..
Zaman içerisinde sert ve kırıcı yazılarım da oldu bunun farkındayım ve inanın bunu kasdi olarak yapmış değilim ; forum formatı gereği TCDD ve demiryolculukla ilgili konularda aslında yapıcılık ve iyi niyet adına yazılmış şeylerdir tümü de..Ama yine de haksız olarak itham edildiğine inanan arkadaşlarımız var ise bunların tümünden de özür dilerim,hakkını helal etsinler..
Kürşat bey'e daha önceden belirtmiştim : forumdaki ileti sayım 1000 olduğunda ayrılacağım şeklinde ve bu sayının tamamlanmasına az kaldı.Bunu sizlerle de şimdiden paylaşmak istiyorum çünkü son yazılarımı özellikle ; daha önceki yazılarım hakkında cevap vermem gereken konular olursa buna yönelik değerlendirmek istiyorum,ayrıldıktan sonra böyle bir imaknım olmayacak..Bu yüzden lütfen iletilerimde kafanıza takılan,cevap beklediğiniz mevzular var ise şimdiden yazın ve benim de cevap verebilme imkanım olsun..
Ben de içinizden biriyim biliyorsunuz ve bazı eleştirilere rağmen gerçek kimliğimi burada hiç açıklamadım bunun nedeni ise : Gerçek kimliğimle bu kadar çok ve derin konuları işleyebilmem mümkün olamazdı,yani öyle olunca yazamazdım!Kendimi hedaf tahtası haline sokamazdım ; sonuçta ben burada hiçbir karşılık beklemeksizin sadece demiryolculuk adına yazılar yazdım ve bu yüzden de bir bedel ödemem söz konusu olamazdı!..Ama yazdıklarımda kesinlikle haksız yere birilerini hedaf almak yada yıpratmak gibi bir niyetim asla olmadı ve zaten böyle bir durum mizacıma da tamamen ters düşer..
Forumdaki son yazımda bu konularla ilgili açıklayıcı bir veda yazısı yazacağım ama lütfen şimdiden cevap bulmasını beklediğiniz konular varsa bunu açıkça paylaşın ve ben de cevap verebileyim..
Saygılarımla..